Service95 Logo
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire
Issue #025 Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of the pools at Aire Ancient Baths in London AIRE Ancient Baths

Kjo risi unike... Banjat e lashtë të Aire

Frymëzuar nga ritualet greke dhe romake të larjes, tempujt Airetë paqes sjellin ndërmend kohën e futjes në ujërat termale. Të ngritura fillimisht në Nju Jork, Çikago, Kopenhagën, Spanjë (ku gjenden katër qendra – në Sevilje, Almeria dhe dy në Barcelonë), dhe së fundmi në Londër (dhe me vonë në Toronto, e planifikuar për t’u hapur në vitin 2023), secila prej tyre është unike; shpella tepër të fshehta atmosferike – të ndriçuara vetëm me qirinj. Të vendosura në një ndërtesë historike ato përcjellin historinë e vendndodhjes, duke ofruar një strehë qetësie nga qytetet e zhurmshme. Këtu mund të largoni shqetësimet tuaja me banjat e ngrohta me kripë dhe avujt e nxehtë, të rifitoni energji në pishinën e thellë akull të ftohtë dhe të kënaqeni me një sërë masazhesh luksoze dhe ritualesh ekskluzive të përzgjedhura me kujdes. Sipas kërkesës, këto shoqërohen me lëngje organike ose shampanjë dhe tartuf; a ka ndonjë vend tjetër ku do t’ju pëlqente të ishit?

Samantha de Haas është Kryeredaktore e Përkohshme Ekzekutive dhe Kryeredaktore e Service95

Read More

Subscribe