Service95 Logo
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA
Issue #064 Turneu i kulinarisë në LA

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

LA food tour: Badmaash; Damian, For The Win; Gjelina, Go’s Mart Sushi Bar Badmaash; Damian; For The Win; Gjelina; Go’s Mart Sushi Bar ⓒ Alamy

Turneu i kulinarisë në LA

Sa herë që ndodhem në LA, qoftë për punë apo për argëtim, ka gjithmonë restorante të reja që dëshiroj t’i provoj, si dhe vendet e mia të preferuara të së kaluarës ku mezi pres të kthehem. Nëse keni mundësinë të vizitoni Los Anxhelosin, këtu janë rekomandimet e mia për restorantet më të mira në qytet…

  1. Damian – restoranti simotër i ‘Cosme’ në Nju Jork për të kaluar një natë të gjithën për vete. Ushqim bashkëkohor meksikan dhe atmosfera e përsosur.
  2. Gjelina – një nga vendet e mia të preferuara për një fundjavë të këndshme në bulevardin Abbot Kinney. Restoranti shërben prodhime vendase dhe të lë pa fjalë sa herë e viziton.
  3. Badmaash – është shumë e vështirë të gjesh atë që ma kanë cilësuar si ushqimin autentik indian në LA, por për këtë kemi Badmaash. Me qasjen e tij moderne në ushqimin e shijshëm indian, duke filluar nga ushqimi i rrugës e deri tek ai tradicional, ajo ç’ka ofron ky vend të bën të të lëshojë goja lëng.
  4. Go’s Mart Sushi Bar – një restorant sushi modest për të cilin ia vlen të shkosh deri në Valley për të shijuar omakase-n më të mirë që LA mund të ofrojë.
  5. For The Win – hamburgeri smash më i mirë në Grand Central Market. Ai zë një vend të veçantë në zemrën time!


Dua x

Read More

Subscribe