Service95 Logo
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 
Issue #020 Shtegu im i artit evropian 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa at the Pinakothek Der Moderne Gallery in Munich Dua at Pinakothek Der Moderne, Munich

Shtegu im i artit evropian 

Edhe pse Evropa më ka trajtuar mirë, mezi pres të kthehem në Londër dhe të vizitoj ekspozitën In the Black Fantastic (për të cilën kemi shkruar më poshtë në botimin e kësaj jave) në Southbank Centre. Ndërsa kam qenë larg shtëpisë gjatë muajve të fundit, jam përpjekur (dhe mendoj se me sukses!) të marr dozën time të nevojshme kulturore në disa muze, të cilët do t’jua rekomandoja fort nëse gjendeni në ndonjë nga këto qytete të pabesueshme evropiane. Udhëtim të mbarë!

Dua x
  1. Pinakothek Der Moderne – Mynih, Gjermani
  2. The Rubens House – Antverp, Belgjikë
  3. The Uffizi Galleries – Firence, Itali
  4. Fundació Joan Miró – Barcelonë, Spanjë
  5. Haus Der Kunst – Mynih, Gjermani
 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

Subscribe