Service95 Logo
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...
Issue #025 Sezoni II po vjen...

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of Dua Lipa in recording studio

Sezoni II po vjen...

U bë kohë që nuk keni dëgjuar nga unë në Dua Lipa: At Your Service, analogu i podkastit tonë në këtë buletin, por të jeni të sigurt se kemi qenë duke punuar pas kuintave për Sezonin II, dhe për disa episode të veçanta dhe shumë personale që do t’i ndaj me ju së shpejti. U frymëzova aq shumë nga bisedat që zhvillova gjatë sezonit tonë të parë, saqë këtë herë kam dëgjuar më shumë podkaste si kurrë më parë, duke menduar për mënyrat se si mund të zhvillojmë qëllimet dhe ambiciet tona. Më tej po përmendim disa nga podkastet e shkëlqyera që po dëgjoj dhe mësoj që tani…

Dua x 

  1. Celebrity Memoir Book Club (Klubi i librit të kujtimeve të personave të famshëm) – drejtuesit e podkastit zbulojnë kujtimet nga yjet e filmave dhe shfaqjeve televizive në mënyrë gazmore. Është shumë argëtuese.
  2. Harsh Reality: The Story Of Miriam Rivera (“Realitet i egër: Historia e Miriam Riverës”) – është një serial mjaft interesant që këput shpirtin me në qendër takimet romantike të viteve 2000, ku “surpriza” është se Miriam, zemrën e së cilës burrat donin ta fitonin, ishte një grua transgjinore.
  3. Maintenance Phase (“Faza e mirëmbajtjes”) – Aubrey Gordon dhe Michael Hobbes, drejtuesit e podkastit, demaskojnë pseudoshkencën e cila katranos botën e të ushqyerit, mirëqenies dhe shëndetit. Kam mësuar shumë nga kjo!
  4. Normal Gossip (“Thashetheme normale”) – një podkast më i ri, ku dëgjuesve u tregohen ‘thashethemnaja mahnitëse’ çdo javë. Historitë janë gjithmonë anonime, dhe secila prej tyre është një ngatërresë e këndshme.
  5. Unlocking Us With Brené Brown (“Të hapur me Brené Brown”) – Më pëlqen hapësira që Brené u mundëson të ftuarve të saj për të përsëritur dhe shtjelluar veten – një këshillë kaq e mirë.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

Subscribe