Service95 Logo
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang
Issue #030 Njihuni me komedianët e Bowen Yang

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.


Devin Kasparian, Alexa Viscius, Alex Winfrey @alexmwinfrey, Sandy Honig

Njihuni me komedianët e Bowen Yang

Ylli i Saturday Night Live artikuloi disa nga emrat e tij të preferuar të komedisë në episodin e 9-të të Dua Lipas: At Your Service.

  1. Grace Kuhlenschmidt poston shumë video në Instagram dhe TikTok që janë me shumë përmbajtje lesbike, që është vërtetë argëtuese.
  2. Nori Reed është një komedian dhe publicist fantastik.
  3. Max Wittert është një ilustrues dhe komedian – ai shkroi një pjesë të Selling Sunset (“Të shesësh perëndimin e diellit”) për Gawker që ishte brilante.
  4. Sam Taggart është një shkrimtar i madh.
  5. Sem dhe miku i tij (dhe miku im) George Civeris drejtojnë një podkast të titulluar StraightioLab rreth njerëzve që thyejnë kulturën heteroseksuale.

Read More

Subscribe