Service95 Logo
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95
Issue #053 Një vit Service95

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images from past issues of Service95 and At Your Service podcast artwork

Një vit Service95

Plot një vit kaloi shpejt dhe tani po festojmë përvjetorin e parë të Service95! Sapo kalova një mbrëmje duke menduar për disa nga buletinet tona të kaluara, historitë që kemi trajtuar, gjërat që kemi mësuar, sa shumë kureshtarë jemi dhe nuk mund të mos ndihem disi e emocionuar për rrugëtimin e deritanishëm dhe mundësitë që na presin. Edhe pse jemi ende në fillimet tona, ne kemi ëndrra dhe synime të mëdha dhe ndihem shumë me fat që kam në krah ekipin më të jashtëzakonshëm që më ndihmon dhe është gati të më shoqërojë në çdo fazë. Ju jemi shumë mirënjohës, juve, lexues të dashur, që e bëtë të mundur këtë dhe mezi presim të ndajmë më shumë gjëra të tjera me ju këtë vit. Ju përshëndes me shumë dashuri. Gjithmonë në shërbimin tuaj…

Dua x

Read More

Subscribe