Service95 Logo
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë
Issue #042 Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of Dua Lipa on the Japanese art island Naoshima

Një parajsë kreative: Ishujt muze të Japonisë

Ndërsa jam ende duke zhvilluar turneun tim Future Nostalgia, 2022-shi ishte padyshim një vit intensiv, por ndihem shumë me fat që këtë vit kam parë thuajse çdo cep të botës. Pas qëndrimit tim në Tokio muajin e kaluar, pata mundësi të vizitoja ishujt muze të Naoshimas, Inujimas dhe Teshimas në Japoni. Nuk e shpreh dot gëzimin që ndjeva, duke u mahnitur me mrekullitë artistike që ofron ky arkipelag. Me një mori instalacionesh surreale, muzesh moderne dhe përsosmërish arkitekturore, kreativiteti në këta ishuj ishte i paimagjinueshëm dhe më ka frymëzuar shumë. Nëse ju jepet mundësia për t’i vizituar, ja disa nga vendet që nuk duhen humbur.

Dua x

  1. Muzeu “Benesse House” – një ndërthurje muze-hotel, ky është një vend i mrekullueshëm për të qëndruar në Naoshima.
  2. “Valley Gallery” – e projektuar nga Tadao Ando, ​​kjo perlë arkitekturore në Naoshima e shfrytëzon mirë mjedisin e saj të veçuar dhe i bën vend instalacionit të jashtëzakonshëm të Narcissus Garden të Yayoi Kusama.
  3. Muzeu “Chichu Art” – ky muze në Naoshima, që fjalë për fjalë do të thotë “muze arti në tokë”, është ndërtuar nën tokë dhe tashmë është një vepër arti në vetvete. 
  4. Yellow Pumpkin i Yayoi Kusama – është shumë interesante të shohësh këtë instalacion simbolik në natyrë pranë bregdetit të Naoshimas.
  5. Muzeu i artit “Inujima Seirensho”- ky muze, i cili përfshin një galeri arti në rrënojat e një ish-rafinerie bakri, u ndërtua me idenë e “përdorimit të asaj që ekziston për të krijuar atë që do të jetë”. Thjesht spektakolare!
  6. Projekti “Inujima Art House” – një koleksion galerish që e shndërron të gjithë qytetin në një muze!
  7. Muzeu i artit “Teshima” – muzeu më i mrekullueshëm nga pikëpamja arkitekturore, i projektuar si një vepër arti që ndërvepron me mjedisin përreth.
  8. “Teshima Yokoo House” – një bashkëpunim midis artistit Tadanori Yokoo dhe arkitektit Yuko Nagayama, të cilët restauruan një shtëpi të vjetër private për të krijuar një galeri si asnjë tjetër.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

Subscribe