Service95 Logo
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë
Issue #002 Në nder të vetmisë

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa reads book at dinner table, where she is eating a taco

Në nder të vetmisë

Këtë muaj dola në një takim me veten– i pari për këtë vit. Ishte objektivi im për Vitin e Ri të dilja pikërisht në këtë takim, jo për shkak të shoqërisë që do të kisha, por në fakt, prej mungesës së saj.  Isha shumë nervoze nga ideja e të dalit vetëm. Prandaj, mora nga komodina ime librin A Thousand Splendid Suns (Një mijë diej vezullues) nga Khaled Hosseini (më poshtë shikoni rekomandimet e mia të tjera për libra) dhe u befasova dhe u kënaqa se sa e lehtë ishte gjithçka.   Hëngra në një restorant të mrekullueshëm në Nju-Jork të quajtur Cosme – mos humbisni pitet me mish rose apo mafishen prej misri. Dhe kështu, edhe pse po dukesha disi “filozofike”, diçka si te “Ha, lutu, dashuro”, nuk u ndjeva vetëm as për një sekondë. Përkundrazi, më pëlqente se sa shumë po e shijoja të kaloja kohë me veten. Siç shprehet edhe Arwa Mahdawi, njëra prej shkrimtarëve të këtij botimi, u ndjeva e fuqishme.  
  1. The Vanishing Half (Gjysma e zhdukur) nga Brit Bennett
  2. Shuggie Bain nga Douglas Stuart  
  3. To Paradise (Për në parajsë) nga Hanya Yanagihara  
  4. Animal nga Lisa Taddeo  
  5. Pachinko nga Min Jin Lee 
Puthje, Dua 

Mos e humbni episodin 1 të podkastit tim të ri Dua Lipa: At Your Service – “Dua Lipa: në shërbimin tuaj” – abonohuni tani

"Dua Lipa: në shërbimin tuaj" – abonohuni tani

Read More

Subscribe