Service95 Logo
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni
Issue #039 LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of American gun-reform activist Brandon Wolf Spiros Halaris, 2022 ©

LGBTQIA+ e Brandon Wolf + aktivistët që duhet të njihni

Mbrojtësi i sigurisë së armëve dhe anëtari i komunitetit LGBTQIA+ flet për pesë aktivistë të spikatur në episodin e fundit të Dua Lipa: At Your Service – do të publikohet nesër, e premte, 28 tetor. 

  1. Hope Giselle – një transgjinore me ngjyrë me të cilën pata nderin të bashkëpunoja në iniciativa të shumta. Më pëlqen, sepse është e ashpër dhe nuk ka frikë të bëjë pyetje të vështira dhe të pakëndshme. 
  2. Blair Imani Ali – një myslimane biseksuale që përdor platformat sociale në mënyrë të jashtëzakonshme për të edukuar njerëzit. Ajo drejton një seri të quajtur ‘Smarter In Seconds’. 
  3. Will Larkins – një student aktivist që frekuenton shkollën në Orlando. Një nga fytyrat e lëvizjes kundër ligjit Mos thuaj homoseksual në vitin e fundit. Will, 17 vjeç, nuk ka aspiruar kurrë të bëhet aktivist apo mbështetës, por mori përgjegjësi dhe është një frymëzim i vërtetë. 
  4. Olivia Julianna – një tjetër aktiviste e re që organizoi një mbledhje fondesh për të financuar shërbimet e abortit, e cila mblodhi mbi 2 milionë dollarë në përgjigje të komenteve të Kongresmenit Matt Gaetz. Ajo është një frymëzim i jashtëzakonshëm për kaq shumë njerëz dhe nuk ka frikë të përballet me të fortët e Kongresit. 
  5. Adri Pérez – aktualisht drejtor organizativ pranë “Texas Freedom Network”, është transgjinor në krye të mbrojtjes së djemve dhe vajzave transgjinore në Teksas pasi guvernatori kërcënon se do të burgosë prindërit të cilët kujdesen për djemtë dhe vajzat e tyre trans. Pasioni, forca dhe vendosmëria e tyre më motivojnë çdo ditë.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

Subscribe