Service95 Logo
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty
Issue #022 Kjo risi unike... Guide Beauty

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Beauty Brand Guide Beauty Campaign imagery featuring Selma Blair and founder Terri Bryant Guide Beauty

Kjo risi unike... Guide Beauty

Termi novator është përdorur aq shpesh në botën bukurisë, saqë e ka humbur kuptimin e tij. Megjithatë, në rastin e Guide Beauty, mbiemri është më se i goditur. Themeluar nga artisti i makijazhit Terri Bryant në 2020, ajo është diçka e rrallë – një markë e përshtatshme bukurie. Kjo do të thotë se produktet dhe veglat janë krijuar për personat me aftësi të kufizuara në mënyrë që të mbahen dhe të përdoren lehtësisht prej tyre. Për këtë, Bryant u frymëzua nga përvoja personale; në kulmin e karrierës së saj, ajo u diagnostikua me sëmundjen e Parkinsonit dhe gjendja e saj e dobët shëndetësore e bëri të pamundur që Terri të bënte punën e saj. Dhe kjo jo thjesht për shkak të sëmundjes, por për faktin që instrumentet e nevojshme për të mbështetur gjendjen e saj nuk ishin në dispozicion. Kështu që ajo krijoi të sajat. Muajin e kaluar, Guide Beauty njoftoi se kishte emëruar aktoren Selma Blair në pozicionin e drejtoreshës kreative. Komplekset e betejave të vetë zonjës Blair me sëmundjen e sklerozës së shumëfishtë mund të shihen në dokumentarin e vlerësuar të vitit 2021 Introducing, Selma Blair. Duket qartë që ky është një bashkëpunim shumë autentik në funksion të së bukurës. Siç e thashë: novator.

Funmi Fetto është Kryeredaktore Globale e Service95 dhe një redaktore kontribuuese e “British Vogue”

Read More

Subscribe