Service95 Logo
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island
Issue #018 Kjo risi unike... Fire Island

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Polaroids of characters from the movie Fire Island Searchlight Pictures

Kjo risi unike... Fire Island

Protagonisti komedian dhe skenaristi Joel Kim Booster, (i cili gjithashtu do të debutojë në skenë në Netflix, në shfaqjen speciale Joel Kim Booster: Psychosexual më vonë këtë muaj), i Fire Island tregon për një grup të ngushtë miqsh “queer” – që përfshin edhe komedianin SNL Bowen Yang (gjithashtu një i ftuar në Dua Lipa: At Your Service), bashkëprezantuesi i tij në Las Culturistas, Matt Rogers dhe legjenda e komedisë Margaret Cho – ndërsa kalojnë pushimet së bashku në enklavën kryesore të homoseksualëve të Nju Jorkut. Filmi të ofron ngrohtësi dhe gëzim “queer”, i cili vlerëson momentet e vogla, të tilla si shakatë e sajuara argëtuese vetëm për atë grup miqsh. Edhe pse ka një komplot thelbësor, filmi shpaloset më së miri në këto situata më të qeta, duke u kthyer herë pas here te vlera e gjetjes së grupit ku bën pjesë.

Brennan Carley është redaktor nga SHBA dhe Drejtor Kulture pranë Service95 

Read More

Subscribe