Service95 Logo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo
Issue #037 Buenos Aires, Te Amo

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of Dua Lipa on stage in Buenos Aries during her Future Nostalgia Tour Elizabeth Miranda

Buenos Aires, Te Amo

Një nga gjërat e mia të preferuara, kur jam në turne dhe vizitoj qytete të ndryshme nëpër botë, është të kërkoj këshilla nga miqtë e mi. Pavarësisht nëse janë vendës apo njerëz që e njohin mjaft mirë një vend, kam vënë re se ndjekja e sugjerimeve të tyre e bën udhëtimin shumë më personal dhe unik dhe kështu u dashurova sërish me Buenos Aires, një nga qytetet më të bukura në botë, ku kalova disa ditë plot me aktivitete në shtator. Falë mikeshës sime Mica, po përmend vendet që e bënë qëndrimin tim edhe më të veçantë.

Dua x

  1. Naranjo – një bar që ofron verëra të këndshme natyrale dhe pjata të shijshme të vogla i hapur deri në orët e vona.
  2. El Preferido de Palermo – një vend për të ngrënë një drekë të shijshme dhe me atmosferë të jashtëzakonshme. 
  3. Atte – ndoshta një nga picat më të mira që kam provuar (deklaratë e fortë kjo, e di) dhe verëra të shkëlqyera natyrale.
  4. El Ateneo Grand Splendid – një teatër i vjetër i shndërruar në librari që e admiroj. 
  5. Caminito – një muze në qiell të hapur në lagjen “La Boca” me shtëpi të bukura të pikturuara të frymëzuara nga një këngë tango.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

Subscribe