Service95 Logo
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 
Issue #009 Bëni kujdes! 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa wearing a skincare face mask

Bëni kujdes! 

Gjatë turit është e rëndësishme që të kujdesem për shëndetin, por kjo nuk është asnjëherë e lehtë për shkak të angazhimeve të vazhdueshme (për të mos folur më tej për mungesën e gjumit). Kur nuk jam duke rrëmuar në pjesët frymëzuese të Service95 – ashtu si historia e këtij numri të radhës për poeten Warsan Shire – gjej mënyra të thjeshta për t’u kujdesur për veten. Një seancë me mësuesen time të jogës Annie më bën ta nis ditën mbarë, ndërsa meditimi çdo mbrëmje më qetëson pas një shfaqjeje. Por asgjë tjetër nuk më bën të ndihem aq e përkëdhelur sa një trajtim i mirë i fytyrës. Më poshtë po përmend disa nga estetistët e mi më të preferuar të fytyrës që ju bëjnë të dukeni bukur si brenda, edhe jashtë. Dhe nëse nuk ndodheni në asnjë nga këto qytete, atëherë mund të përdorni një produkt në kushte shtëpie që edhe unë e përdor dhe më pëlqen. 
  1. Pfeffer Sal – Londër 
  2. Klinika Sarah Chapman Skinesis – Londër (dhe ju rekomandoj serumin e fytyrës Sarah Chapman Overnight për një trajtim kur jeni në udhëtim)  
  3. Daphne – Qyteti i Nju Jorkut 
  4. Joanna Vargas – Los Anxhelos dhe qyteti i Nju Jorkut  
  5. Toska Spa – Sharlot, Karolina e Veriut  
   Dua x 

Read More

Subscribe