Service95 Logo
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri
Issue #031 Bëhuni gati për sezonin e ri

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of models carrying school books in the street Steve Hiett/Trunk Archive

Bëhuni gati për sezonin e ri

Ndërsa të gjithë bëhemi gati për t’u kthyer në punë/shkollë, pas pushimeve verore, është e rëndësishme që të fillojmë me një mendësi të re dhe të mos mbingarkohemi menjëherë. (E lehtë për t’u thënë, kur tani jemi në muajin e tetë të vitit, duke u përpjekur të rikuperojmë atë që humbëm gjatë pandemisë!) Gjithsesi, cilado qoftë zgjedhja juaj; të meditoni, të bëni joga, të gatuani një darkë të këndshme me miqtë tuaj ose të lexoni një libër që ju pëlqen, ju nxit t’i kushtoni pak kohë vetes. Është padyshim ajo që kam ndërmend të bëj. Tani që jam duke u përgatitur për turneun tim të radhës amerikanojugor, më duhet të sigurohem që imuniteti im të jetë i fortë. Prandaj po marr të gjitha vitaminat dhe omegat e mia. Këtu po japim disa prej tyre që jua rekomandoj medoemos!

Dua x

  1. Zooki Vitamin C, Suplemente për flokun dhe glutathione
  2. Kapsula “Bare Biology Rise & Shine Omega-3 Plus” me vitaminë D3
  3. Suplement dietik “Immun’Age Osato” me papaja
  4. Vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të domosdoshme “Daylesford Organic” për çdo ditë
  5. Spërkatës nga goja “BetterYou Immune Health”

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

Subscribe