Service95 Logo
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 
Issue #012 5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of actor and director Riz Ahmed © Anje Jager

5 filmat më të preferuar të të gjithë kohërave sipas Riz Ahmed 

Në episodin e fundit të podkastit tonë Dua Lipa: At Your Service – do ta ndiqni nesër, të premten, më 22 prill – aktori dhe muzikanti Riz Ahmed rekomandon filmat që duhet të shikoni.
  1. La Haine. Është një film politik kaq tërheqës, gazmor, argëtues dhe i drejtpërdrejtë që flet për fëmijërinë në një banesë sociale në Paris. 
  2. The Thin Red Line, një film nga Terrence Malick që flet për luftën dhe vetminë; është një film kaq i bukur dhe ka një kolonë zanore të mrekullueshme. 
  3. The Godfather: Pjesa II – Më pëlqen më shumë e para, por në pjesën e dytë luajnë Al Pacino dhe Robert De Niro, dhe kjo është qershia mbi tortë. Teksa shikoja dokumentarë italo-amerikanë gjatë fëmijërisë sime, ai ekran më sillte ndërmend përvojën time – përvojën e emigrantit, e të huajit. 
  4. Për këtë aryse, Goodfellas qëndron në krye të listës. Nëse nuk e keni parë Goodfellas, ndaloni çfarë jeni duke bërë dhe shikojeni tani! 
  5. Do të tregohem i njëanshëm dhe do të flas për një film për të cilin pata fatin të isha producent; një film që bëri histori, duke qenë filmi i parë i nominuar për gjuhën më të mirë të huaj, dokumentarin më të mirë dhe animacionin më të mirë: Flee. Është një histori e bukur dhe prekëse që flet për një refugjat gej afgan; një histori që nuk do të venitet, pasi fatkeqësisht po bëhet gjithnjë e më shumë reale. 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

 

Read More

Subscribe