Service95 Logo
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran
Issue #028 Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images by photographer Nigel Shafran, taken from his retrospective book The Well Nigel Shafran, 2022 © Courtesy Loose Joints

Kjo risi unike... “The Well” nga Nigel Shafran

The Well: Një term që përshkruan faqet qendrore të një reviste të modës dhe titulli i librit të sapobotuar të fotografit Nigel Shafran. E megjithatë, në brendësi të vëllimit do të gjeni imazhe të zymta të njerëzve dhe vitrinave të dyqaneve britanike në rrugën kryesore në fillim të viteve nëntëdhjetë pas pasojave të dëmeve nga bombat në Belfast. Shafran e nisi karrierën e tij si asistent i fotografëve të modës në Nju Jork, dhe e konsideroi veten si një “i jashtëm”. Me rrugët si një burim i pamenduar kreativiteti, parkingjet e supermarketeve dhe qendrat tregtare u bënë skena të papritura dhe fotografitë e tij gjysmë-performancë dhe gjysmë-dokumentar ishin një dëshmi e reagimit të autorit “kundër njerëzve të spektaklit” dhe vetë industrisë ku ai u angazhua. E papërpunuar, e zhveshur dhe jashtëzakonisht e thjeshtë, vepra e Shafran përbënte një pikë kthese në botën e imazheve të modës. Ky libër është pikërisht një testament i asaj bote.

Poppy Roy është Drejtoreshë e Fotografive e Service95 dhe më parë ka punuar për “British Vogue”. Ajo është gjithashtu modele dhe shkrimtare

Read More

Subscribe